Bosz mag weg als er ‘iets op zijn pad komt’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 14 mei 2016 14:25 – Bron: AD Sportwereld

1463039367

Peter Bosz zou volgens vele media bovenaan het lijstje staan bij Ajax om Frank de Boer op te volgen. De Apeldoorner staat momenteel echter onder contract bij Maccabi Tel Aviv. Een probleem zal dat echter niet worden, want hij heeft naar eigen zeggen een clausule in zijn contract. “Ik ben een ambitieuze trainer. Dat weten ze hier. Toen ik tekende, hebben we afspraken gemaakt voor het geval er iets op mijn pad mocht komen.”

Of Ajax dat pad is, wil hij niet zeggen. “Je weet nooit of dat binnen één jaar, twee jaar of drie jaar is.” Bosz geeft in het Algemeen Dagblad aan dat hij het prima naar zijn zin heeft in Israël, waarvoor hij meermaals werd benadert door Jordi Cruijff. “Ik heb vaker dan drie keer nee gezegd. Toch bleef hij aandringen. Nu ben ik hem dankbaar voor zijn vasthoudendheid, want het is gewoon verrijkend om eens in het buitenland te werken.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.