Peter Bosz I

Bosz vindt Ajax warme club en sluit terugkeer niet uit: “Waarom niet?”

Peter Bosz sluit niet uit dat hij in de toekomst opnieuw aan de slag gaat bij Ajax. De oefenmeester botste in Amsterdam onder meer met assistent Dennis Bergkamp, maar hij bewaart desondanks goede herinneringen aan zijn periode bij de club.

“Ik heb het daar gewoon heel erg goed naar mijn zin gehad, ondanks dat die samenwerking heel moeizaam verliep”, vertelt Bosz aan tafel bij Voetbal Inside. “Ik heb het naar mijn zin gehad en dat kwam door het voetbal dat we daar konden spelen en de spelers die we hadden.”

Naast het veld had Bosz ook een goed gevoel bij de club. “En ook vanwege een heleboel mensen binnen de club, die gewoon heel warm is en waar ik het gewoon geweldig naar mijn zin had. Ook binnen de directie”, aldus de 54-jarige coach die nog zonder club zit.

Bosz had het er wel moeilijk mee dat de samenwerking bij één seizoen bleef. “Ik was er pas een jaar en we kenden een heel moeilijk begin, waarin we niet goed speelden en geen punten haalden. Dan gaat het op een gegeven moment lopen en voor iedere competitie kwamen we een punt tekort.” Een terugkeer bij Ajax is zeker niet uitgesloten voor Bosz: “Ja hoor, zeker wel. Waarom niet?”

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
Voetbal Inside

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Foto van Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.