Bosz ziet return met Rostov met vertrouwen tegemoet

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 16 augustus 2016 23:22 – Bron: Veronica

Peter Bosz is tevreden over het Ajax dat hij heeft gezien in de thuiswedstrijd tegen FK Rostov. “Het resultaat is niet goed, maar dit is wel het beste Ajax wat ik dit seizoen gezien heb”, aldus de oefenmeester tegenover Veronica na het 1-1 gelijkspel in de vierde voorronde Champions League. “Voor deze manier van spelen is een heel andere conditie voor nodig dan voor dat wat Rostov doet. We houden het nu een uur vol, maar dat moet naar negentig minuten.”

Bosz kijkt met vertrouwen uit naar de return in Rusland, mede gebaseerd op het resultaat tegen PAOK in de vorige ronde. “Thuis tegen PAOK hebben we ook goed gespeeld en dacht iedereen dat we eruit lagen. Ik vond ons goed spelen tegen een ploeg die counteren tot kunst verheven heeft. We stonden goed en zij scoren uit een spelhervatting. Als je zo hoog speelt en zoveel ruimte weggeeft, dan is het goed dat je geen één counter hebt weggegeven. We moeten daar scoren en daar gaan we alles aan doen.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.