BREAKING: Jonk op weg naar de uitgang

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 10 november 2015 09:15 – Bron: Ajax.nl

1431256381

Wim Jonk vertrekt op korte termijn bij Ajax, dat meldt de club in een officieel persbericht op haar website. Ajax laat weten dat er een ‘onoverbrugbaar meningsverschil’ is ontstaan met Jonk over de werkwijze van het technisch hart waar hij zelf deel vanuit maakte. Jonk schoof al maanden lang niet meer aan bij de wekelijkse vergadering met Marc Overmars, Dennis Bergkamp en Frank de Boer. Ajax probeert een regeling te treffen met Jonk om afscheid van elkaar te nemen.

Algemeen directeur Dolf Collee laat in een reactie weten het vertrek van Jonk te betreuren, maar ook dat het onvermijdelijk was. “Edwin van der Sar is sinds begin september voorzitter van het technisch hart en ook hij heeft er veel tijd en energie in gestoken. Uiteindelijk zijn wij tot de conclusie gekomen dat het niet mogelijk bleek om alle leden aan boord te houden. Daarnaast zijn de eisen die Wim stelde niet in lijn met de opvattingen van de andere leden van het technisch hart, de directie en de Raad van Commissarissen.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.