Broertjes De Jong mogelijk herenigd in Duitsland

Volgens het Duitse Bild worden de broertjes De Jong mogelijk herenigd in Duitsland. Luuk de Jong speelt sinds vorig jaar bij Borussia Mönchengladbach. Die club is nu geïnteresseerd in de diensten van Siem de Jong. De 24-jarige aanvoerder van Ajax heeft aangegeven deze zomer open te staan voor een overgang naar het buitenland. De Duitse competitie zou zijn voorkeur hebben, zo liet de Jong al eerder weten. Ook Schalke 04 heeft interesse, maar mogelijk kiest de drievoudig international voor Gladbach, zodat hij samen kan spelen met zijn broertje.

Zowel Luuk als Siem spraken in het verleden al de hoop uit om in de toekomst weer samen te spelen. Dat deden ze al eerder, in de jeugd bij De Graafschap. Siem de Jong staat nog tot de zomer van 2015 onder contract bij Ajax. De laatste drie jaar werd de aanvallende middenvelder kampioen van Nederland en was hij de laatste twee seizoenen Ajax’ clubtopscorer. Nu lijkt de tijd rijp voor een transfer.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.