Ajax Logo

Bruins Slot langer bij Ajax

Tonny Bruins Slot blijft in ieder geval nog een jaar voor Ajax werken. De inmiddels 70-jarige Amsterdammer verzorgt al zes jaar de analyses voor het eerste elftal van Ajax. “Voor mij is het fantastisch werken bij Ajax dus dit is leuk nieuws. Ik vind het prachtig dat ik nog altijd mijn steentje kan bijdragen en mijn ervaring mag overbrengen. En het houdt me jong, de omgang hier met de vakmensen van Ajax. Dan doel ik niet alleen op de huidige staf met bijvoorbeeld Dennis Bergkamp en Peter Bosz, maar ook op de mooie jaren met Frank de Boer als beginnend hoofdcoach en de goede samenwerking met Edwin van der Sar en Marc Overmars.”

Marc Overmars is zeer content met het feit dat Bruins Slot zelf ook door wil blijven werken, ondanks zijn leeftijd. “Wij zijn erg blij dat Tonny nog een jaar door wil. Deze man heeft zóveel kennis en ervaring, het is echt een genot om met hem over voetbal te praten. Wij werken bij Ajax met relatief jonge mensen, wij leren van mensen zoals hij. Het komt geregeld voor dat wij hem iets vragen, dat helemaal losstaat van hetgeen hij officieel voor Ajax doet. Dat is waardevol. Hij zit al ruim 45 jaar in het voetbal, het is mooi dat wij daar nu nog profijt van kunnen hebben.”

Bron:
Ajax.nl

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.