Bruma blij met komst Bazoer

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 21 december 2016 17:09 – Bron: ELF Voetbal

1454858355

Riechedly Bazoer speelt per 1 januari voor VFL Wolfsburg. Hij wordt dan ploeggenoot van oud-PSV’er Jeffrey Bruma die afgelopen zomer de overstap maakte naar de Duitse Bundesliga. De centrumverdediger is blij met de komst van de nu nog Ajacied. “Ik denk dat Riechedly een goede aanwinst is voor ons. Ik ken hem natuurlijk al vanuit de Eredivisie, heb tegen hem gespeeld, en ook als ploeggenoot van het Nederlands elftal”, vertelt hij aan ELF Voetbal.

“Hij is een jonge middenvelder met veel kwaliteiten. Ook fysiek sterk. Als team kunnen we hem zeker goed gebruiken”, meent Bruma die met zijn ploeg nog geen sterk seizoen doormaakt. Wolfsburg staat net boven de degradatiestreep. “Wij moeten na de winterstop het ware gezicht van Wolfsburg tonen. We zijn 2016 goed geëindigd met zeges op Frankfurt en Mönchengladbach. Het ziet er weer iets positiever uit. Er zit veel meer in het vat. Ik weet zeker dat we beter gaan presteren in het nieuwe jaar.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.