Bruno Varela: ‘Vechten voor mijn plek’

Bruno Varela maakte deze week de overstap van Benfica naar Ajax en daar is hij erg blij mee. “Ik wist al veel van de club en heb tegen ze gespeeld in de Champions League. Ze hebben erg veel kwaliteit en ook een grote naam. Het is een erg grote club in Europa en dat is voor mij het belangrijkste. Ajax heeft me nu gehuurd, maar er is een optie tot koop”, vertelt de doelman in gesprek met Ajax TV. “Het is voor mij een eer dat de club misschien over wil gaan tot koop, maar ik neem het stap voor stap.”

Varela is binnengehaald op met Kostas Lamprou te strijden voor de plek van tweede doelman, maar de Portugees wil uiteraard ook voor de eerste plek onder de lat strijden. “Ik weet dat Onana een geweldige keeper is, Kostas is dat ook. Hij heeft ook veel kwaliteiten. Ajax heeft goede keepers. Ik ga natuurlijk ook voor mijn plek vechten.” Maar in eerste instantie staat het teambelang voorop. “Ik wil Ajax helpen kampioen te worden, want dat is het belangrijkste doel van dit team. Ik weet dat we vijf punten achter staan op PSV. Maar ik denk we het gat kunnen dichten, want Ajax heeft laten zien dat het een heel sterk team is. Het heeft het sterkste team, met de beste spelers.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.