Carel Eiting: ‘Het was niet goed genoeg’

Carel Eiting reageert na afloop van Roda JC – Ajax kritisch op het vertoonde spel. “Natuurlijk ben ik blij dat wij hebben gewonnen, maar het was een spannende avond”, begint hij tegenover AT5. “Zij speelden met een muur en daar kwamen we lastig doorheen. De kansen die we kregen, maakten we ook nog eens niet. Uiteindelijk was dit niet goed genoeg, zo simpel is het.”

Eiting is ook kritisch op zijn eigen spel. De middenvelder mocht na lange tijd weer eens in de basis beginnen. “Je hoopt natuurlijk als team een lekkere wedstrijd neer te zetten, maar dat was niet het geval. In de eerste helft was het een paar keer van mijzelf ook niet goed genoeg. Aan de andere kant probeer ik er positief naar te kijken en wil ik mezelf niet de afgrond in kraken. Ik probeer de oplossing meestal vooruit te zoeken, maar misschien moet ik soms simpeler spelen.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.