Carel Eiting: ‘We zullen snel door moeten’

Carel Eiting reageerde na afloop van de uitschakeling in de Europa League door Getafe teleurgesteld voor de camera’s van RTL. De middenvelder heeft zich geërgerd aan het spel van de Spanjaarden, maar kan het begrijpen. “Kijk, er staat in de reglementen dat ze dit mogen doen. Het heeft dus geen zin om je constant druk te maken, ik doe dat niet. Het is belangrijk dat de scheidsrechter er goed op zit. Liever speel je niet tegen een ploeg die vanaf seconde één tijd rekt, maar het mag.”

Hoewel de teleurstelling groot is, weet ook Eiting dat de Ajacieden niet te lang moet blijven hangen in een negatieve sfeer, want aanstaande zondag ontvangt het AZ in de Johan Cruijff ArenA. “We spelen over drie dagen alweer een topwedstrijd, een super belangrijke wedstrijd. We zullen snel door moeten en er niet te lang aan moeten denken dat we eruit liggen”, reageert hij realistisch. Overigens werd AZ eerder op de avond ook uitgeschakeld in Europa door LASK Linz. Ajax – AZ staat zondag om 20:00 uur op het programma.

Bron:
RTL

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.