Chadli: ‘Ajax geen optie’

Geschreven door Jurrian Beeuwkes – Uitgave: 27 mei 2013 11:43 – Bron: Ajax Showtime

De kans dat Nacer Chadli de overstap van FC Twente naar Ajax zal maken lijkt minimaal. Vorige week bracht voetbaldirecteur Marc Overmars openlijk naar buiten dat de Amsterdammers geïnformeerd hebben naar de aanvaller van De Tukkers. De kans dat de Belg werkelijk naar Ajax vertrekt is naar eigen zeggen nihil. “Nacer heeft veel meer opties in grotere competities”, legt zaakwaarnemer Daniel Evrard uit.

“Ajax is weliswaar een mooie club, met de kans voor Nacer om in de Champions League te spelen”, sprak de belangenbehartiger van Chadli maandag tegenover Ajax Showtime. “En het is een eer dat een club als Ajax interesse toont, maar Nacer heeft heel veel opties in grotere competities. Een aantal van die clubs spelen aankomend seizoen ook in de Champions League.”

De buitenspeler werd de laatste weken in verband gebracht met onder meer Borussia Dortmund en Juventus. “We weten niet zeker of Ajax dezelfde financiële condities en sportieve uitdagingen kan bieden als de clubs uit de meer prestigieuze competities”, aldus Evrard. FC Twente verlangt ongeveer tien miljoen euro voor haar vleugelspeler, die een contract voor slechts één seizoen heeft. Dit bedrag is voor Ajax te gortig.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.