Het jonge talent van Ajax, Christian Eriksen, kijkt voldaan terug op een mooie week bij de A-selectie. Over zijn eigen prestaties is Eriksen tevreden. ‘Ik merk deze week dat ik mee kan op het niveau. Dat mag ik toch wel zeggen?’, zegt hij in de Voetbal International. ‘Ik heb mijn eerste doel bij Ajax bereikt. Nu wil ik dit zo lang mogelijk volhouden. In fysiek opzicht merk ik een groot verschil met wat ik gewend ben. Als ik naar wedstrijden van Ajax kijk denk ik dat ik mee kan doen. In de praktijk moet het nog blijken, maar in mijn hoofd zit het goed’.

‘Toen ik bij Ajax kwam werd me verteld dat ze rustig aan gingen doen, maar in een jaar tijd ben ik van de B-junioren naar de A-selectie gegaan. Dat kan niet mooier natuurlijk. Ik weet van mezelf dat ik me er niet gek door laat maken’.  

Reageren op dit bericht