Geschreven door Thorben Jansen Of Lorkeers – Uitgave: 13 september 2015 09:25 – Bron: FOX Sports

Ajax verspeelde zaterdagavond de eerste punten van het seizoen. Tegen FC Twente werd met 2-2 gelijk gespeeld. Jasper Cillessen vond het onnodig puntenverlies in Enschede. ”Dit is heel onnodig. Je geeft twee doelpunten gewoon weg”, aldus de Ajax-goelie. ”We beginnen zelf veel te slap. Dat mag ons niet meer gebeuren.”

Ajax kwam mede door een penalty met 2-0 achter. Opnieuw werd Jasper Cillessen vanaf elf meter verslagen. ”Ik vind het makkelijk om het daar weer over te hebben”, reageert de international geïrriteerd. ”Ik hoor net van je collega dat je een keeper niet kunt afrekenen op een penalty en jij doet het wel, dus dat vind ik een beetje makkelijk.”

”Tuurlijk ik baal er verschrikkelijk van dat die bal erin gaat en we kunnen er wel over door gaan zeiken, maar dat heeft geen zin. Ik ben er wel een beetje klaar mee.” Cillessen is wel trots op de veerkracht die Ajax toonde. ”Jazeker en ik denk dat we ook nog de 2-3 konden maken, maar dat gebeurt niet. Dat is wel extreem zuur.” Donderdag wacht Celtic. ”Dan moeten we beter starten en dat volhouden.”