Cillessen: ‘Ben er wel een beetje klaar mee’

Geschreven door Thorben Jansen Of Lorkeers – Uitgave: 13 september 2015 09:25 – Bron: FOX Sports

1440700965

Ajax verspeelde zaterdagavond de eerste punten van het seizoen. Tegen FC Twente werd met 2-2 gelijk gespeeld. Jasper Cillessen vond het onnodig puntenverlies in Enschede. ”Dit is heel onnodig. Je geeft twee doelpunten gewoon weg”, aldus de Ajax-goelie. ”We beginnen zelf veel te slap. Dat mag ons niet meer gebeuren.”

Ajax kwam mede door een penalty met 2-0 achter. Opnieuw werd Jasper Cillessen vanaf elf meter verslagen. ”Ik vind het makkelijk om het daar weer over te hebben”, reageert de international geïrriteerd. ”Ik hoor net van je collega dat je een keeper niet kunt afrekenen op een penalty en jij doet het wel, dus dat vind ik een beetje makkelijk.”

”Tuurlijk ik baal er verschrikkelijk van dat die bal erin gaat en we kunnen er wel over door gaan zeiken, maar dat heeft geen zin. Ik ben er wel een beetje klaar mee.” Cillessen is wel trots op de veerkracht die Ajax toonde. ”Jazeker en ik denk dat we ook nog de 2-3 konden maken, maar dat gebeurt niet. Dat is wel extreem zuur.” Donderdag wacht Celtic. ”Dan moeten we beter starten en dat volhouden.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.