Cillessen focust zich op Ajax

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 03 augustus 2015 19:58 – Bron: Ajax.nl

1383910340

Jasper Cillessen wordt al maanden gelinkt aan Manchester United, maar afgelopen weekend schroefde Engelse media de geruchtenmachine nog maar eens op. Louis van Gaal zou Cillessen nog vóór komend weekend willen vastleggen en de huidige doelman David De Gea verkopen aan Real Madrid. De doelman zelf laat in de persconferentie voor Ajax – Rapid Wien echter weinig los. “Ik ben op dit moment alleen met de wedstrijd tegen Rapid bezig.”

De international blijft kalm onder alle geruchten, ook nu ze nog hardnekkiger worden. “Ik kan niets met deze berichten. Zolang ik niets hoor van mijn management hoef ik me ook niet druk te maken. Ik heb het bovendien fantastisch naar mijn zin bij Ajax, waarmee ik morgen de volgende voorronde van de Champions League ga halen.” Het management van de doelman wilde tegenover Ajaxinside.nl niet ingaan op de geruchten uit de Engelse media.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.