Cillessen schuldbewust na gelijkspel tegen PAOK

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 26 juli 2016 23:44 – Bron: Ziggo Sport

1408629167

Jasper Cillessen voelt zich schuldig over het gelijkspel dat Ajax speelde tegen PAOK Saloniki. De doelman ging in de fout bij openingstreffer van de Grieken, waar hij te ver uit zijn doel kwam en te laat bij de bal was. “Ik zie die bal komen en ik denk dat ik er bij kan, maar ik was te laat”, analyseert hij in gesprek met Ziggo Sport. “Ik probeerde hem nog naar de zijkant te dwingen, maar dat lukte niet. Mijn fout, zeker.”

“We waren in de eerste helft veel beter, na mijn fout hadden we het even moeilijk. Maar we hebben een heleboel goede en mooie kansen gecreëerd. Dit geeft zeker hoop voor volgende week.” Tegen die tijd heeft Ajax mogelijk weer de beschikking over Riechedly Bazoer en Arek Milik. Bovendien keert Nemanja Gudelj terug van een schorsing. Toch vindt Cillessen dat daar niet naar moet worden gekeken. “De vervangers hebben het heel goed gedaan. Waarom hebben we andere spelers nodig als het goed gaat?”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.