Cillessen wil revanche

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 01 januari 2016 17:44 – Bron: AD Sportwereld

1440700965

Jasper Cillessen wil het jaar 2015 snel vergeten. De doelman werd geen kampioen met Ajax, liep EK Kwalificatie met Oranje mis en kreeg veel kritiek te verduren, waaronder het maar niet kunnen stoppen van penalties. “Dit wordt het jaar van de revanche met Ajax en Oranje. Ja, wij staan straks met de schaal in de handen. Daarvan ben ik overtuigd. Dat moet gewoon”, aldus de Ajacied in het Algemeen Dagblad.

“Het is echt verschrikkelijk dat wij het EK niet hebben gehaald. Dat staat ook zo in contrast tot het WK van 2014 met die 3de plek, hè? Dat verschil is zó groot.” De kritiek op Cillessen doet hem niet veel, maar van verkeerde beeldvorming houdt hij niet. “Ik ben afgeschilderd als een bozig type. Maar ik ben helemaal niet bozig. Ik sta juist heel vrolijk in het leven. Ik zit bij een prachtige club. Ajax wint bijna altijd. Maar als je mij goed kent, weet je dat ik alles doe om te winnen. Als het niet goed loopt, dan zint mij dat niet.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.