Nick Viergever

Cocu doet schimmig over Viergever

Nick Viergever staat volgens de geruchten al geruime tijd in de belangstelling van PSV. De verdediger heeft bij Ajax een aflopend contract en de Eindhovenaren zijn op zoek naar een linksback. PSV zou intussen rond zijn met een vleugelverdediger, maar Philip Cocu antwoordde enigszins schimmig op een vraag van FOX Sports of het inderdaad Viergever is die naar Eindhoven komt. “Hij is een linkervleugelverdediger, dat klopt.”

“Achter de schermen zijn we al druk bezig met volgend seizoen.” Aan het gezicht van Cocu kon je prima aflezen dat hij nog wat moest verbergen, maar dat hij Viergever wel degelijk een interessante optie vindt. “Ik denk dat het een speler is die links centraal, linksback en óók op het middenveld kan spelen. Dat heeft hij bij Ajax al laten zien”, zo omschrijft hij de multifunctionaliteit van de nu nog Ajacied. Dus: maakt Viergever de overstap naar PSV? “Als we iets te melden hebben, krijg je het te horen.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.