Contractverlenging voor Martinez: “Dat is praktisch wel rond”

                                                                                                                       Ajax gaat het contract van Lisandro Martínez verlengen, zegt Marc Overmars in gesprek met Ajax TV. De Argentijns international heeft in Amsterdam nog een contract tot 2023. De verdediger zal dus beloond worden voor zijn goede spel.

“Dat is praktisch wel rond. Hij verdient het, ondanks dat hij nog tot 2023 vastligt”, aldus Overmars. “Als een speler zich zo in het elftal speelt en belangrijk wordt, dan moet hij daarin mee gewaardeerd worden. Dat is een kwestie van dagen.”

Met Noussair Mazraoui gaan de onderhandelingen stroever. Overmars en de rechtsback gaan volgende week weer rond de tafel zitten. De 23-jarige Ajacied zou graag willen blijven. “Ik zou het prettig vinden als dat op korte termijn gebeurt. Als de speler dat zo uitspreekt, dan geloof ik de speler daarin. Alhoewel ik soms ook wel teleurgesteld ben, achteraf. Ik heb er goede hoop op dat dat gaat lukken.”

De Ajax-directeur wil ook Ryan Gravenberch langer in Amsterdam houden. De 19-jarige middenvelder ligt tot medio 2023 vast. “En daarbij hebben we ook nog de optie om het met een jaar te verlengen”, zegt Overmars. “Maar dat is ook een item waarover we de komende maand rond de tafel gaan zitten.”

Forum: Ajax: Seizoen 2021/22 (Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.