David Neres

Copa America winnaar Neres blijft bij Ajax

David Neres won dit weekend de Copa America met Brazilië. Hoewel de Ajacied niet in actie kwam, mag hij de prijs uiteraard op zijn erelijst bijschrijven. Neres startte het toernooi in de basis, maar raakte zijn plek in de loop van de groepsfase kwijt aan Everton. “Ik deed mijn best, maar het was niet genoeg. Uiteindelijk ben ik onderdeel van het team en is het belangrijk dat we winnen. Daarover kan ik alsnog tevreden zijn.”

Neres wordt al geruime tijd gelinkt aan een transfer waarbij grote clubs als Manchester United en Atlético Madrid interesse zouden hebben in de international, maar als het aan de buitenspeler zelf ligt, dan blijft hij bij Ajax. “Mijn toekomst ligt bij Ajax”, zei hij stellig na het winnen van de Copa America. Maar eerst mag hij genieten van zijn welverdiende rust na een lang seizoen. “Ik moet op 28 juli terug zijn bij Ajax. Ik weet nog niet of ik op vakantie ga.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.