Jordi Cruijff

Cruijff ziet grote problemen in Amsterdam: “Ajax onwaardig”

Jordi Cruijff haalt hard uit naar Ajax in zijn column voor De Telegraaf. De Amsterdamse club staat tien punten achter op kampioen PSV. Dat is volgens de zoon van Johan veel te veel. De trainer, die bezig is aan zijn laatste seizoen bij Maccabi Tel Aviv FC, vindt dat de titel voor PSV vooral te danken is aan het wanbeleid en onrust bij Ajax.

Het spel van Ajax is de laatste weken ook alleen maar minder geworden. “Het gat van tien punten met PSV is gewoon niet goed”, schrijft hij in de ochtendkrant. “Als Ajax nou Europees had gespeeld en daardoor punten had gemorst, maar net als PSV heeft de club niet de extra druk van internationaal voetbal gevoeld.”

Alles wat Ajax is kijkt balend naar het Eindhovens feest en Jordi spreekt dan ook van ‘een serieus probleem’ in Amsterdam. “Dat is ook tijdens de kampioenswedstrijd gebleken. Het wegsturen van de trainer vlak voor de winterstop heeft niet goed uitgepakt en, met alle respect, die tien punten achterstand op PSV zijn Ajax onwaardig”, aldus Cruijff.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.