Darío Cvitanich is zondagochtend aangekomen in Mexico om gepresenteerd te worden bij zijn nieuwe club, CF Pachuca. De aanvaller wordt voor één seizoen verhuurd door Ajax. “Ik ben verheugd om bij Pachuca te gaan spelen en dankbaar voor het vertrouwen dat men hier in mij heeft. Ik hoop dit snel waar te maken”, vertelt de 25-jarige spits. Ondanks dat hij zelf wil slagen, zet hij het team voorop. “Het belangrijkste hier is het team. Ik hoop eraan te kunnen bijdragen om het team te laten winnen.”

Cvitanich kijkt positief terug op zijn anderhalf jaar in Amsterdam. “Mijn tijd in Holland was goed, en een levenservaring, een andere cultuur, een ander land. Ik wilde ook echt graag, hoewel ik niet kon blijven omdat de trainer andere keuzes maakte, heb ik er toch een hoop ervaring op gedaan en ben ook blij met de manier waarop dat gegaan is”, aldus de Argentijn die zeer content is met zijn keuze voor Pachuca. “Als je kijkt naar de club, de faciliteiten en weet hoe dat er hier wordt gewerkt dan is dat een extra motivatie om te beslissen hierheen te komen.”

De verrichtingen van Darío Cvitanich bij CF Pachuca kunnen op Ajaxinside.nl worden gevolgd via zijn spelersprofiel, evenals alle andere verhuurde spelers. Ga hiervoor naar de selectiepagina.  

Reageren op dit bericht