Cvitanich is in mijn ogen niet de ideale spits die we op dit moment nodig hebben. Maar ik denk dat hij als 9 beter zal functioneren als El Hamdaoui. Mede doordat hij vrij sterk met zijn rug naar het doel speelt (aanspeelpunt) daar waar we met El ham, Suarez en Sulejmani nu drie spitsen hebben die alle drie het zelfde willen doen: buiten de 16 een actie inzetten en scoren en de bal vaak pas afleggen als ze zich definitief vastgelopen hebben en er echt geen kans meer is om zelf af te maken (niet perse negatief dit is gewoon het instinct van dit soort type spelers).

Het is zeker geen slechte speler (en waarschijnlijk beter dan Bodul en Suk) maar hij is niet onvervangbaar en zijn salariskosten kunnen we zeker wel missen (iets wat op dit moment zeker niet onbelangrijk is).

Verder scoorde hij in de Mexicaanse competitie 13 keer in 32 wedstrijden, nu zal de aanvoer daar misschien niet zo hoog liggen als hij zou willen maar het is nog steeds niet erg indrukwekkend.

Dan nog even terug komend op al die mensen die Mido afkraken na twee inval beurten. IK zal de eerste zijn die aangeeft dat het te lang duurt voor hij fit is, maar let op mn woorden dat we nog veel plezier van hem gaan hebben dit seizoen.

quote: Leonard
@ ajaxfan16

de 3 punten die je noemt zijn totaal niet interessant of een toegevoegde waarde dus laat ze aub voor je.

Bedankt voor je nuttige bijdrage *not*

De beste man geeft zijn mening en probeert het nog enigszins te onderbouwen ook, je hoeft het er niet mee eens te zijn en het staat je vrij om zijn drie punten te weerleggen maar dit soort opmerkingen daar zit echt niemand op te wachten.
 
[Bewerkt door Ares op 01-12-2010 om 18:50]

Reageren op dit bericht