quote: Martijn
[…]

Cvita scoort alleen tegen de kleine clubjes, dat is gewoon een feit. Cvita is geen aanspeelpunt, creëert geen ruimte voor een andere speler. Het enigste wat hij kan is een niet te missen kans benutten. Een beauty of listig doelpunt heb ik hem nog niet zien maken.

Pantelic kan wel ruimte maken voor een mede-speler, kan wel als aanspeelpunt fungeren en is wel een jongen die vanuit het niets kan scoren. Daarnaast is Pantelic een stuk sneller als Cvitanich. Als je dat niet ziet kan je beter een andere hobby zoeken.

Haha, hij heeft ook amper tegen grote clubs gespeeld in de tijd dat hij in vorm was. En daarnaast, 3x scoren tegen NAC, vind ik geen klein clubje. Zeker niet kleiner dan Vitesse waar Pantelic 3x tegen scoort. Gescoord tegen Heracles, staan gewoon zesde momenteel. En heeft Ajax niet vaak genoeg punten laten liggen tegen kleine clubs waarmee het ‘t kampioenschap heeft verspilt? Alle goals zijn belangrijk.

En niet als aanspeelpunt fungeren? Dat is lulkoek. Volgens mij combineert hij prima in de één-twee met Suárez, Van der Wiel en Sulejmani. Staat mij genoeg van bij.

En Pantelic sneller dan Cvitanich? Haha… het gras groeit harder dan Pantelic sprint. Als de beste man nog langzamer loopt, dan loopt ie achteruit.

En hoeveel geld gaan we nu voor hem vangen? Zeker niet de zeven miljoen die we betaald hebben. Lijkt mij enkel kapitaalvernietiging als je hem verkoopt. Maar goed, ieder zo zijn mening.

PS: Ja ik ben fan van hem, maar benoem hier enkel de feiten en bekijk het gewoon objectief. En ja, Pantelic doet het steeds beter, maar dan nog zit er met zijn 31 jaar geen toekomst in.

Reageren op dit bericht