Daley Blind: ‘Dat heb ik vandaag gemist’

Daley Blind baalt van de 2-0 nederlaag tegen Getafe in de Europa League. De centrumverdediger vindt vooral dat Ajax is vergeten te voetballen. “Vooral de durf om ergens onderuit te voetballen onder druk, dat heb ik vandaag wel gemist”, aldus Blind na afloop voor de camera’s van FOX Sports. “Het werd een beetje een wedstrijd die op en neer ging en dat is niet onze kracht.”

Na rust kwam Ajax bij vlagen beter in hun spel. “De tweede helft worden zij wat vermoeider en dan zie je dat er meer ruimte komt en dat spelers meer de bal willen hebben. Maar dan nog komen we niet tot hele grote mogelijkheden. Dat moeten we meenemen naar de volgende wedstrijd, dat we daar veel meer rendement uit moeten halen.” Blind was niet blij met de scheidsrechter. “Maar laat dat geen excuus zijn. We moeten naar onszelf kijken en dat mogen we de scheidsrechter of de tegenstander niet verwijten.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.