Daley Blind: ‘Echte mogelijkheden bleven uit’

Bron

Daley Blind reageerde na afloop van de uitschakeling in de Champions League tevreden over de manier waarop Ajax speelde, maar miste vooral de scherpte in de eindpass waardoor Ajax uiteindelijk niet tot scoren kwam en met 0-1 verloor van Valencia. “Qua spel waren we heel dominant, we durfden ver naar voren te spelen en zij kwamen er niet aan te pas”, is de eerste analyse van de verdediger tegenover Veronica Inside.

“Ontzettend veel strijd en passie, goed gedaan, maar echte mogelijkheden bleven uit”, weet ook de international. “Hakim (Ziyech, red.) had de grootste. Die was niet tussen de palen, maar het was wel een grote mogelijkheid.” Miste Ajax de afwezige Quincy Promes en David Neres dan teveel? “Dat had er ongetwijfeld wel iets mee te maken, we weten allemaal wat voor voetballers dat zijn.” Daarmee wil Blind Noa Lang niet te kort doen. “Hij heeft keihard gestreden. Maar het is duidelijk dat je twee spelers met grote kwaliteiten mist.”

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.