Daley Blind Lasse Schöne

Daley Blind: ‘Enorme ontlading na het laatste fluitsignaal’

Daley Blind is heel trots, blij en opgelucht dat Ajax zondagmiddag het landskampioenschap vrijwel zeker heeft veiliggesteld dankzij een 4-1 zege op FC Utrecht. Kort na de zege klonk ook in Alkmaar het laatste fluitsignaal waar PSV met 1-0 verloor van AZ. “Als je dat ziet, dan is er wel een enorme ontlading na het laatste fluitsignaal. Genieten. Een groot compliment voor de groep, als je dit kan brengen na zo’n mentale tik van afgelopen woensdag”, aldus Blind tegenover VI.

“Na afloop van de wedstrijd had ik het er al over met Dusan Tadic: hiervoor zijn we teruggekomen naar Nederland. Deze titel is een beetje vergelijkbaar met mijn vorige kampioenschappen hier. We hebben steeds achter de feiten aangelopen, maar bleven knokken. En nu hebben we de titel dus naar alle waarschijnlijkheid binnen. De afgelopen dagen ging het er op de club alleen maar over dat we kampioen moesten worden. We waren niet extra gestrest, maar extra gemotiveerd. Ik vond het een heerlijk seizoen.”

Pre-Order het nieuwe Ajax thuisshirt 2019-2020 hier.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.