Daley Blind: ‘Genieten, maar anders dan andere kampioenschappen’

Daley Blind speelde dit seizoen een belangrijke rol voor Ajax, maar miste de laatste weken van het seizoen wegens een blessure. Toch is hij erg blij met het behalen van de landstitel. Alweer de zesde voor Blind zelf. “Het is anders dan hoe ik andere kampioenschappen heb afgesloten. Natuurlijk is het genieten, maar het doet ook een beetje pijn als je niet op het veld kan staan”, zegt hij tegenover ESPN.

Blind kijkt al met al wel terug op een goed seizoen. “Over het algemeen heb ik een goed seizoen gedraaid. Naar mate het seizoen vorderde kwam ik op volle kracht en heb ik kunnen laten zien waar ik toe in staat ben. Er zijn wel criticasters die mij misschien al hadden afgeschreven na mijn blessure aan mijn hart. Het is fijn om zo terug te keren. Ik ben blij dat ik gewoon weer m’n eigen spel op de mat kan leggen. Er is ook zeker nog een kans op het EK. Ik hoop daar vanaf het begin bij te kunnen zijn en daar werk ik elke dag heel erg hard voor.”

 

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Foto van Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.