Daley Blind: ‘Iets meer spanning dan normaal’

Daley Blind maakte woensdagavond zijn rentree bij Ajax. Hij kwam een kwartier voor tijd in het veld tijdens het gewonnen bekerduel bij Vitesse. “Ik ben heel blij dat ik weer terug ben. Ik heb er naar gesnakt en ben blij dat vandaag het moment daar was”, zegt hij tegenover FOX Sports. “Ik had gezonde spanning vandaag, want ik wist dat ik zou gaan invallen vandaag. Dus je leeft toe naar dit moment. Misschien had ik iets meer spanning dan normaal.”

Blind hoopt snel weer een hele wedstrijd te kunnen spelen, maar weet dat hij fysiek nog moet opbouwen. “Ik heb het spelletje en mijn teamgenoten gemist. Ik hoop dat ik ze snel weer verder kan helpen. Ik ben nog niet helemaal wedstrijdfit. Ik heb zeven of acht weken gemist. Dus ik zit nu in een soort voorbereiding na een vakantie. Ik voel me goed en fit en ben klaar voor meer minuten. Als het aan mij ligt kan ik starten zondag. Dat zal gedurende de rest van de week besproken worden.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.