Daley Blind over inleveren salaris: ‘Wij zijn solidair’

De directie, staf en spelers van Ajax gaan salaris inleveren. De club loopt momenteel tientallen miljoenen mis door de coronacrisis en daarom volgden er gesprekken tussen alle geledingen van de club. “Ja, wij zijn solidair”, zegt Daley Blind namens de spelersraad van de Amsterdammers. Ajax maakt niet bekend hoeveel er wordt ingeleverd.

“De club loopt in deze zware tijd hoe dan ook vele miljoenen mis. Daarover hebben we gesprekken gevoerd”, vervolgt de centrumverdediger in gesprek met de NOS. “Wij vinden het als spelersgroep vanzelfsprekend ook een bijdrage te leveren.” Door de crisis wordt er zeker tot 1 september niet gevoetbald en daarna gebeurt dat normaliter zonder publiek waardoor Ajax ook in het nieuwe seizoen veel inkomsten mis zal lopen.

Inmiddels hebben de seizoenskaarthouders van Ajax ook een mail ontvangen waarin hen de keuze wordt geboden voor een compensatie van 15%, of om hiervan af te zien en daarmee ook de club te steunen.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.