Daley Blind: ‘Toen moesten we wel lachen’

Daley Blind was tijdens de 4-1 zege op Heracles Almelo belangrijk met een assist op Zakaria Labyad. De goal die vroeg in de tweede helft viel, bleek geen toevalstreffer. “In de rust kwam hij naar me toe: ga je hem ook eens op mij geven, in plaats van alleen maar op Quincy (Promes, red.)? De eerste de beste bal die goed lag, kreeg hij.” Labyad maakte ‘m ook direct af. “Toen moesten we wel lachen”, aldus Blind in gesprek met FOX Sports.

Aanstaande woensdag speelt Ajax in de Champions League tegen Lille en dat moet gebeuren zonder de geschorste Joël Veltman en Daley Blind zelf. Wie moeten het centrum gaan vormen volgens Blind? “Een centrum met Schuurs en Martínez? Ja, daar kan ik mee leven. Edson Álvarez heeft ook een verleden als centrale verdediger. Het is aan de trainer (Erik ten Hag, red.) hoe hij het gaat invullen. Als ze veel communiceren met elkaar moet het goed gaan komen.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.