Daley Blind: ‘We waren op zoek naar een monsterscore’

Daley Blind reageerde met een brede glimlach na afloop van de 0-13 zege op VVV wat een nieuw Eredivsierecord bleek te zijn. “Na elke goal wilden we weer verder gaan. Ik wist niet dat dit een record was, maar we waren wel op zoek naar een monsterscore”, aldus de centrumverdediger tegenover FOX Sports die zelf ook nog een doelpunt mee wist te pikken. “We laten het soms ook lopen aan het eind in dit soort wedstrijden, maar we bleven gretig en hongerig.”

Blind begint zijn vorm weer te vinden nadat hij een aantal tegenslagen heeft gekend met zowel zijn hartproblemen als het coronatijdperk. “Er zijn wel wat hobbels geweest ja. Maar iedereen heeft mij de tijd gegeven om terug te komen op het niveau dat ik nastreef. Ik voel me gewoon heel goed en ben mentaal heel sterk. Het zit vooral tussen je oren hoe je ermee omgaat. Laten we hopen dat het zo doorgaat en dat ik me goed blijf voelen.”

 

Bron:
FOX Sports

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.