Daley Sinkgraven: ‘De trainer was behoorlijk pissig’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 07 november 2016 13:02 – Bron: Ajax Life

1470581730

Daley Sinkgraven blijft van Peter Bosz de voorkeur krijgen boven Mitchell Dijks. De linksback speelde dan ook tegen AZ weer de hele wedstrijd mee, maar makkelijk had hij het niet.”“Ik vond het een redelijk zware wedstrijd”, zegt hij in gesprek met Ajax Life. “De laatste paar minuten kreeg ik weer een beetje last van mijn hamstring. Twee wedstrijden in vier dagen is pittig, maar hoe vaker ik dit doe hoe gemakkelijker het wordt.”

Ajax liet tijdens de wedstrijd twee gezichten zien. Te beginnen met een zwakke eerste helft. “De trainer was in de rust inderdaad aardig pissig, maar ik moet zeggen dat dit voor iedereen gold. We hebben ons opgepept en de tweede helft zijn we beter gaan voetballen. Dan zie je dat we wel kunnen voetballen als we lef tonen. We kregen veel kansen en hadden het eerder moeten afmaken. Op basis van de eerste helft hadden zij zeker een punt verdiend, op basis van de tweede helft wij ook zeer zeker.”

De gelijkmaker van AZ schrijft Sinkgraven deels op zijn eigen conto. Hij is schuldbewust, maar vindt niet dat hij de enige was die fout zat. “Er was geen druk op de bal en we stonden als achterste linie hoog. Dan weet je dat de ruimte achter je rug groot is. Die lange bal werd net goed gespeeld en hij nam hem goed aan. Natuurlijk leg ik dat bij mezelf neer, maar ik vind niet dat je de 2-2 voor honderd procent bij mij kan neerleggen.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.