Daley Sinkgraven: ‘Heerlijk om op het veld te staan’

Daley Sinkgraven maakte tegen ADO Den Haag zijn rentree na een jaar blessureleed. Hij mocht in de tweede helft invallen. “Het was heerlijk om weer met die jongens op het veld te staan”, aldus de Sinkgraven tegenover de NOS die een jaar lang aan het revalideren is geweest. “Je bent wel deel van de ploeg, maar je moet het in je eentje doen. Je traint binnen, alleen. Dat is altijd wel lastig. Maar goed, des te mooier is het nu.”

De Ajacied kwam in het veld achter de spits, waar hij voorheen bij sc Heerenveen ook speelde. Peter Bosz gebruikte Sinkgraven daarentegen vooral als linksback. Hij weet nog niet of hij zich op het middenveld of uiteindelijk toch weer op de linksback positie moet gaan focussen. “Ik ben daar nog niet mee bezig geweest. Ik ben vooral blij dat ik weer wat minuten heb gemaakt, daarna zien we wel hoe het loopt.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.