Daley Sinkgraven: ‘Het kan raar lopen’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 12 februari 2017 18:05 – Bron: NOS Sport

Daley Sinkgraven speelde tegen Sparta als linksback een goede wedstrijd. De verdediger kon vooral aanvallend zijn steentje bijdragen. Aan het begin van het seizoen stond Sinkgraven nog linksbuiten tegen Sparta. “Het kan raar lopen, maar ik ben blij dat het zo loopt. Het gaat prima”, reageert hij voor de camera’s van de NOS. Hij stond tegen de Rotterdammers nu weliswaar twee linies naar achteren, maar hij kon veel aanvallen.

“We zijn een voetballende ploeg en Sparta ging steeds verder naar achteren, dus kreeg ik veel ruimte. Toen kwam ik er een paar keer goed langs en werd het ook gevaarlijk. Ik probeer zo goed mogelijk mee te doen in de aanval. Het is jammer dat niet meer hebben gescoord, maar de drie punten hebben we in ieder geval. Het doelpunt viel op tijd, dan ga je lekkerder de tweede helft in. We hadden het tempo meer moeten opvoeren, dat hebben we te weinig gedaan.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.