Danny Blind

Danny Blind voorgedragen als nieuw RvC-lid

Danny Blind moet Theo van Duivenbode opvolgen in de Raad van Commissarissen (RvC) van Ajax. De zittende RvC heeft de voormalig bondscoach van het Nederlands elftal voorgedragen en hierover wordt tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) op 23 april een beslissing genomen. Van Duivenbode stapte in augustus 2017 op als RvC-lid omdat hij zich niet kon vinden in ‘voetbaltechnische en zakelijke beslissingen’ van Ajax.

Leo van Wijk legt de keuze voor Blind uit. “Na het vertrek van Theo van Duivenbode zijn wij op zoek gegaan naar een geschikte opvolger. Een collega-commissaris die zich met name op de voetbalportefeuille gaat richten. Iemand die de nodige ervaring met zich meebrengt en bij voorkeur Ajacied is en de club goed kent. Wij waren verheugd toen wij Danny Blind benaderden en hij liet weten geïnteresseerd te zijn. Danny voldoet ruimschoots aan de criteria die wij voor ogen hebben, dus ik ben erg tevreden dat wij hem voor kunnen dragen als kandidaat.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.