David Neres: ‘Negentig minuten verwijderd van de finale’

David Neres kan nog maar moeilijk beseffen dat Ajax na de 0-1 zege op Tottenham Hotspur heel dicht bij de finale van de Champions League staat. “Soms stop ik even met wat ik aan het doen ben en denk ik zomaar: wow, we staan in de halve finale van de Champions League! Maar we verdienen het om hier te staan en hebben hard gevochten om een goed resultaat neer te zetten”, zegt hij na afloop van het duel in Londen tegenover Voetbal International.

“Nu zijn we nog negentig minuten verwijderd van de finale. Laten we in de return opnieuw vechten met zijn allen, om onze droom werkelijkheid te maken”, vervolgt de Braziliaan die vol emoties zit. “Ik heb geen woorden om mijn gevoelens te omschrijven en kan het nauwelijks geloven dat ik hier sta. Op een wedstrijddag als deze, wanneer ik in het hotel ben en ga eten, schiet het opeens bij me naar binnen: halve finale Champions League. Nu willen we ook naar de finale.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.