David Neres: ‘Wij zijn sterker dan vorig seizoen’

David Neres gelooft heilig in de kracht van de huidige selectie van Ajax. “Wij hebben een sterkere ploeg dan vorig seizoen. We hebben meer ervaring. Ik denk dat we alles in huis hebben om weer een goed toernooi te spelen”, zegt de Braziliaan tegenover de NOS in aanloop naar het eerste duel in de groepsfase van de Champions League tegen Lille.

“Het is nooit makkelijk om belangrijke spelers kwijt te raken, maar we hebben een sterk team en goede spelers erbij gehaald. De kern van de ploeg is overeind gebleven en dat is heel erg belangrijk.” Toch weet ook Neres dat Ajax in een lastige poule terecht is gekomen met naast Lille ook Valencia en Chelsea als tegenstanders. “Je kunt niet twee teams aanwijzen die zeker bovenaan zullen eindigen. Het is een gelijkwaardige groep waarbij wij elke wedstrijd alles op alles zullen moeten zetten om een ronde verder te komen.”

Neres is zelf nog niet tevreden over zijn persoonlijke start van het seizoen. “Het is mij dit seizoen nog niet gelukt om op een constant goed niveau te spelen. Ik moet mezelf elke wedstrijd verbeteren en hard werken, maar ik word elk seizoen beter.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.