Davinson Sánchez: ‘Gewoontes leren kennen’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 16 oktober 2016 12:28 – Bron: FOX Sports

1470728675

Davinson Sánchez heeft zich dit seizoen snel in de basis gespeeld. De Colombiaan is vrijwel wekelijks één van de uitblinkers. Het feit dat hij nog amper Engels spreekt, terwijl communicatie belangrijk is in het veld, speelt hem geen parten. “Je moet gewoon je werk doen. Gewoon richten op wat je doet. Iedere dag leer je de club beter kennen en leer je de eigenschappen van je medespelers beter kennen. Dat maakt het veel makkelijker”, aldus de centrumverdediger in gesprek met FOX Sports.

“Er is geen tijd om te wanhopen. En er is ook geen tijd om rustig om je heen te kijken”, stelt hij nuchter. “Ik krijg wel Engelse lessen, maar ik heb geluk dat er ook teamgenoten zijn die Spaans spreken. Zij hebben mij verteld hoe het hier gaat bij de club. En nu is het een kwestie van hier langer zijn en de gewoontes leren kennen.” Het is de vraag hoelang Sánchez topfit is, want hij voetbalde de hele zomer door. “Het is een kwestie van goed rusten en altijd goed voorbereid zijn. Uiteindelijk bepaalt de technische staf, maar ik ben erg blij met mijn carrière en mijn leven.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.