Davinson Sánchez: ‘Ik voel me nergens te goed voor’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 31 december 2016 16:22 – Bron: Ajax TV

1470728675

Davinson Sánchez kwam afgelopen zomer als relatief onbekende verdediger naar Ajax, maar al snel wist hij naam te maken als bikkelharde en sterke verdediger. De Colombiaan veroverde snel een basisplek en daarmee werd zijn keuze voor Ajax bevestigd als een goede. “Ik wilde voor een grote, Europese club spelen. Het werd Ajax. Dat is tot nu toe een schot in de roos gebleken”, aldus de Ajacied in gesprek met Ajax TV.

Veel spelers uit Zuid-Amerika hebben een periode van aanpassing nodig, maar daar heeft Sánchez geen last van. “Ik heb maar 2 of 3 dagen nodig om te zien hoe iets is. Dan moet je reageren en dat heeft mij veel geholpen. Je moet je vooral willen doorontwikkelen. Ik voel me nergens te goed voor. Daar heb ik al veel profijt van gehad. Ik hoefde alleen maar te weten hoe het team speelde, me bij mijn collega’s voegen en lekker te voetballen.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.