Davy Klaassen: ‘Daar baal ik echt van’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 27 november 2016 16:44 – Bron: FOX Sports

1454858342

Davy Klaassen maakte zondag tegen sc Heerenveen alweer zijn achtste doelpunt van het seizoen. En het was nog de winnende treffer ook. “Het was een lastig potje, als je dan met 1-0 wint en een doelpunt maakt, is dat mooi”, aldus de aanvoerder van Ajax in gesprek met FOX Sports die beaamde dat het spel niet heel goed was. “We waren wel slordig, als we de bal verloren stonden we niet goed genoeg om de bal snel terug te veroveren.”

Ondanks de slordigheden van beide ploegen vond Klaassen het wel een leuke wedstrijd. “Zij wilden ook voetballen en gingen naar voren, daarom was het denk ik een leuke wedstrijd. Iedereen stond bijna één op één.” Een tegenvaller was de gele kaart die hij kreeg, waardoor Klaassen de volgende wedstrijd mist. “Ik ben nu geschorst en ik vond het onterecht. Mijn been en mijn voet werden aangetikt, en dan geeft hij mij geel. Dan ben ik boos. Hier baal ik wel echt van. Ik heb gezegd dat hij verkeerd zat.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.