Davy Klaassen: ‘Dan verdien je het ook niet’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 10 december 2015 21:48 – Bron: FOX Sports

1442758869

Davy Klaassen reageerde na afloop van de uitschakeling in de Europa League ontevreden over het spel en de uitschakeling zelf. “Ik ben teleurgesteld, maar het zat eraan te komen dat Fenerbahçe niet zou verliezen. Dan winnen wij ook niet en is het gewoon klaar. We hebben het in de eerste wedstrijden verpest. Thuis tegen Celtic en bij Molde hadden we moeten winnen. Dan kom je uiteindelijk in zo’n lastige situatie. Dan verdien je het ook niet.”

Ajax wist ook donderdagavond tegen Molde in eigen huis niet te winnen. Daarnaast was het veldspel ook niet goed te noemen. “We hadden wel veel balbezit, maar kwamen niet met veel mensen voorin”, analyseert de aanvoerder in gesprek met FOX Sports. “We kwamen niet gewoon niet vooruit. Het stond niet goed, dan kan je wel goede ideeën hebben, maar dan kom je ook niet voorin. We wilden wel, maar het ging niet meer. We kwamen er niet doorheen.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.