Davy Klaassen

Davy Klaassen: ‘Dat heb ik heel erg gemist’

Davy Klaassen is sinds zijn terugkeer bij Ajax direct niet meer weg te denken uit de basis. De middenvelder maakte ook tegen FC Utrecht weer een belangrijke treffer. Toch komt hij minder vaak in het strafschopgebied dan vroeger. “Natuurlijk wil ik af en toe naar voren, maar dat wil iedereen. Je bent op voetbal gegaan om goals te maken. Ja, ik heb een iets andere rol dan ik hier voorheen had, maar het bevalt me prima. Ik heb in het buitenland ook geleerd dat het niet alleen maar aanvallen is.”

Door zijn uitstekende optredens bij Ajax is Klaassen ook weer terug opgeroepen voor het Nederlands Elftal. Hij sprak al kort met Frank de Boer. “Hij vertelde dat hij me ging oproepen. Hij vond dat ik goed bezig was. Dat is top”, aldus de middenvelder die na ruim drie jaar terugkeert in Oranje. “Dat ik er lang niet bij was, maakt het nog mooier. Waar ik het meest naar uitkijk? De wedstrijd en dat oranje shirt weer aantrekken. Dat heb ik heel erg gemist.”

Bron:
AD

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.