Davy Klaassen: ‘Deze was heel belangrijk’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 20 april 2016 22:46 – Bron: FOX Sports

1454858342

Davy Klaassen is blij en opgelucht dat Ajax met 0-2 heeft gewonnen bij sc Heerenveen. “Deze was heel belangrijk. Zeker omdat het hier een lastig potje is”, aldus de aanvoerder van de Amsterdammers na afloop van de wedstrijd voor de camera’s van FOX Sports. Klaassen verliet zelf voortijdig het veld met hamstringklachten. “Het werd een klein beetje stijf, bijna tegen kramp aan. Maar het was geen acuut moment.”

Ajax had weinig te duchten van Heerenveen, maar tot scoren kwam het pas vanaf elf meter. Door een handsbal van Kenny Otigba kreeg Ajax een strafschop. “Ik moet ‘m nog terug zien, maar volgens mij kwam die wel op z’n hand.” De penalty brak het duel open. “Het was niet geweldig. In de eerste helft kregen we kansen die erin moeten. De 1-0 was bevrijdend. Heerenveen wilde vandaag niet voetballen, alleen tegenhouden. Dan is het lastig voor ons als we niet nauwkeurig zijn.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.