Davy Klaassen: ‘Die maakt hij niet snel meer’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 20 oktober 2016 22:52 – Bron: FOX Sports

1470297465

Davy Klaassen baalde na afloop van het 2-2 gelijkspel tegen Celta de Vigo. Hoewel hij er vooraf misschien wel voor had getekend. “Als je naar de uitslag kijkt, ben ik tevreden, maar als je vijf minuten voor tijd met 2-1 voorstaat is het zonde”, aldus de aanvoerder van Ajax in gesprek met FOX Sports. “In vergelijking met Panathinaikos was Celta voetballend wel een stapje beter.”

Ajax gaf uiteindelijk een 1-2 voorsprong uit handen. “Hun tweede goal is gewoon een mooie goal. Die maakt hij niet snel meer met zijn verkeerde been. We hebben weinig kansen weggegeven, we hebben het de tweede helft prima gedaan”, stelt Klaassen die net als de andere spelers moeite had met de ‘ijsbaan’. “Het veld was heel moeilijk. Gisteren voelden we het al tijdens het trainen, dus we hebben de grootste noppen eronder gedaan, maar het mocht niet baten.”
 

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.