Davy Klaassen

Davy Klaassen: ‘Dit is niet normaal’

Davy Klaassen is intens blij met het behalen van de halve finales van de Europa League. De aanvoerder van Ajax zag zijn ploeg echter slecht beginnen aan de wedstrijd en moest uiteindelijk een 3-0 achterstand ongedaan maken. Stond Ajax uit de dood op? “Ik denk het wel, na de 3-0 wordt het lastig met tien man, maar we zeiden tegen elkaar dat we alles of niets moesten gaan spelen”, aldus de Ajacied in gesprek met RTL.

Hij vervolgt: “Iedereen bleef rennen en gaan, die 3-2… dat was niet normaal. Ik weet het ook allemaal niet man, we speelden niet lekker. Die twee goals vielen snel achterelkaar, dat was klote.” Klaassen prijst vooral de vechtlust die Ajax toonde. “Het is gewoon bizar. Je blijft maar gaan, iedereen die erin komt, het maakt allemaal niet uit. Top. Het ging niet zoals vorige week, maar ik ben hartstikke blij. Dit is ongelooflijk, echt niet normaal.”

Bron:
RTL

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.