Davy Klaassen: ‘Dit kan gewoon niet’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 20 augustus 2016 23:20 – Bron: Ajax TV

Davy Klaassen opende zaterdagavond tegen Willem II al vroeg in de wedstrijd de score, maar uiteindelijk verloor Ajax met 1-2. “Ik sta hier met een ontzettend slecht gevoel. We moeten ons schamen als we, met alle respect, van zo’n team verliezen”, aldus de aanvoerder van Ajax in gesprek met Ajax TV. “In de eerste helft ging er eigenlijk van alles mis. Na onze goal komen ze overal onderuit. Wij kwamen toen niet eens onder hun druk uit. Dat is een schande.”

“Ik heb de beelden van de tegengoals nog niet terug gezien, maar ze kregen ongelofelijk veel ruimte. Dat was tekenend voor onze eerste helft. In de kleedkamer heerste er boosheid en het was tegelijkertijd stil. We wilden het recht gaan zetten. Je weet dat zij in de tweede helft alles achter de bal gaan spelen, dus dan loop je eigenlijk al achter de feiten aan. Het was vandaag niet scherp genoeg. Dit kan gewoon niet. We moeten snel vooruit gaan kijken, want woensdag wacht alweer Rostov.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.