Justin Kluivert en Davy Klaassen

Davy Klaassen: ‘Het doet pijn’

Davy Klaassen verruilt Ajax voor Everton en daarmee komt een einde aan een lange en mooie periode in Amsterdam. De middenvelder doorliep de jeugdopleiding van de Amsterdammers en debuteerde al op 11 december 2011 in het eerste elftal. 180 officiële wedstrijden later en 55 goals verder, verlaat hij Ajax met pijn in het hart. “Het doet mij pijn om Ajax te verlaten”, aldus de aanvoerder die voor vijf seizoenen tekende bij Everton. “Ik heb een fantastische tijd bij de club gehad.”

“De drie kampioenschappen waren absolute hoogtepunten maar ook de finale van afgelopen seizoen in de Europa League is iets wat ik nooit zal vergeten.  Ik heb mooie momenten meegemaakt, die pakt niemand mij meer af. Nu is het tijd voor de volgende stap in mijn carrière. Everton is ook een mooie club, ik ken de trainer en ben klaar om mij te laten zien in een van de beste competities van de wereld. Op deze plaats wil ik alle fans, maar ook de mensen binnen Ajax bedanken voor de tijd die ik in Amsterdam heb gehad, Ajax zit voor altijd in mijn hart.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.