Davy Klaassen II

Davy Klaassen: ‘Eerste kwartier was niet best’

Davy Klaassen won zondagmiddag met 5-1 van sc Heerenveen, maar dag zag het in het begin niet naar uit. “Het eerste kwartier was niet best”, aldus de aanvoerder van de Amsterdammers in gesprek met FOX Sports. “We stonden niet goed en kregen geen druk. Heerenveen had heel goed gezien hoe wij druk willen zetten. Zij speelden het gewoon heel aardig, daar hadden we even geen antwoord op. Daarna deden we het beter.”

Ajax boog een vroege achterstand al in de eerste helft weer om naar een 3-1 voorsprong. “We hadden vervolgens controle en dan zie je dat sommige jongens mooie acties in huis hebben. Het is dan genieten in het veld. We hebben steeds meer in wedstrijden het gevoel dat je vrij makkelijk gaat winnen, zelfs donderdag had ik dat in de wedstrijd. Als je bijna elke bal wint, ben je eigenlijk alleen maar aan het aanvallen.”

Bron:
FOX Sports

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.