Davy Klaassen: ‘Gewoon vuren op die goal’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 18 december 2016 20:18 – Bron: FOX Sports

1482088673

Davy Klaassen speelde zondagmiddag tegen PSV een hoofdrol in het duel dat eindigde in een 1-1 gelijkspel. De aanvoerder van Ajax opende in de tweede helft de score door de bal op prachtige wijze in de kruising te schieten. Het was echter ook zijn man, Siem de Jong, de uiteindelijk de gelijkmaker maakte. “Eén foutje werd afgestraft”, weet Klaassen maar al te goed. “Ik wilde doordekken op Siem en juist op dat moment ging hij precies diep.”

Toch mag de aanvallende middenvelder terugkijken op een goede wedstrijd, met een wonderschoon doelpunt als hoogtepunt. “Ik dacht: gewoon vuren op die goal. Ik raakte de bal perfect, een beetje met de buitenkant. Het kon eigenlijk niet beter”, aldus Klaassen die ondanks zijn mooie goal met een slecht gevoel de winterstop ingaat. “De uitslag en dat moment met Siem verpesten toch een hoop. Dit resultaat is balen voor ons.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.