Davy Klaassen: ‘Hadden hier moeten winnen’

1442758869

Davy Klaassen baalt enorm van het 1-1 gelijkspel tegen Molde FK. “In de eerste helft krijgen we een aantal goede kansen en in de tweede helft ook”, reageert Klaassen na afloop voor de camera’s van RTL7. “De kansen moesten er gewoon in. We vergeten onszelf eigenlijk te belonen. Een paar keer was de eindpass net niet goed, of was het schot te slap. Het is uiteindelijk zuur, want we hadden hier moeten winnen.”

“Na rust werd het wat moeilijker, maar toen kregen wij ook nog een paar hele goede kansen.” De wind in het stadion speelde ook een rol in het spel. “De wind was wel lastig vandaag, maar we creëerden alsnog genoeg kansen. Je probeert door de wind de bal sneller naar voren te spelen, maar daardoor win je weinig duels. Je loopt dan heel veel achter de bal aan. Als we hier gewonnen hadden, zouden we nu in de poule er beter voorstaan.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.